Autor: Pavlína Vejmolová
25. 7. 2022

Od vylepšení brandu až k transformaci firmy

Od vylepšení brandu až k transformaci firmy
Taky cítíte, že je pro vás rok 2022 něčím přelomový? Poslední dva roky byly pro všechny z nás v mnoha ohledech náročné. Jak pro jednotlivce, tak i pro firmy. Každá společnost hledala cesty, jak si své podnikání udržet a jak překonat na první pohled nepříznivou situaci. 

Otevření nových obzorů 

Pro mnoho firem bylo toto období ale také výzvou a příležitostí se v ledasčem posunout. Hledaly možnosti, jak bezkontaktně provozovat dál své podnikání bez větších ztrát nebo nutnosti propouštět své zaměstnance. Také my jsme měli možnost se zastavit a zhodnotit, kde vlastně jsme a kam chceme směřovat – a najednou se začaly dít věci. Otevřely se nám totiž úplně nové obzory.

Z původního nápadu vylepšit vzhledově náš firemní brand vznikla obří myšlenka, a to přeformovat celou naši firmu. Před dvěma lety se tak kolem nás začal budovat tým profesionálů z různých oborů. Od produktového designéra, experta přes brand firmy, grafickou designérku, interiérovou i exteriérovou designérku a mnoho a mnoho dalších, kteří nás provedli celým procesem transformace.  

Kanceláře jako odraz naší nové vize

Díky nim jsme došli právě sem. Do roku 2022, kdy nás čeká postupné odhalování naší společné práce. Tou nejvíce viditelnou jsou nyní nové kanceláře, které odráží vše, čím nyní jsme a co chceme předávat dál. Už od počátku vznikaly v souladu s naší novou vizí. Chtěli jsme vytvořit místo, které souzní s našimi hodnotami, které bude respektovat přírodu a podporovat lidskou bytost po všech stránkách. V práci trávíme během svého života spoustu času, proto jsme usilovali o to, abychom se tady všichni cítili opravdu dobře.

Kancelare-VITOM.jpg

Zároveň jsme sem chtěli vnést vše, co jsme se za roky naučili a čemu věříme a vytvořit tak prostředí, které bude nejen příjemné, ale i „zdravé” pro život. Důkladně jsme proto přemýšleli nad každým kouskem, aby byl nejen prakticky využitelný a funkční, ale i prospěšný. Proto tady nechybí spousta zeleně, kterou k pozitivnímu nastavení potřebujeme. 

Kancelare-VITOM-1.jpg

Společně s novými kancelářemi budeme postupně odkrývat i nové služby, nový vizuál a naši transformovanou firemní vizi, za kterou jsme se rozhodli jít. Tak, aby VITOM nyní více odrážel to, co jako majitelé cítíme, čemu věříme a co chceme skrze naše podnikání šířit dál. Už teď se na tu cestu těšíme!