25. 10. 2022

Přecházíme na zelenou – z Garantovaného nájmu je VITOM realitní ekosystém

Přecházíme na zelenou – z Garantovaného nájmu je VITOM realitní ekosystém
Po patnácti letech vstupujeme do nové éry. Od dob, kdy jsme jako osmnáctiletí začínali s realitním byznysem, se totiž mnoho změnilo. Ze dvou kluků, kteří si dali za cíl změnit realitní trh, vyrostly dvě osobnosti, které chtějí víc: inspirovat k udržitelnosti, zodpovědnosti a vědomému přístupu. A tak odstartoval více než roční proces rebrandingu, na jehož konci stojí VITOM realitní ekosystém. 

Rosteme, měníme se 

Tento název zastřešuje to, v co jsme vyrostli a čím se chceme stát. Komplexním systémem, který vyřeší vše ohledně realit pod jednou střechou. Který bude ukazovat, že opravdu děláme věci jinak – s přesahem nejen do života lidí, ale i planety. Který bude dělat z realit zážitek. A který bude hlavně mnohem lépe reflektovat naše nové vize a mise vycházející z naší celkové životní filozofie.  

Vnitřní transformaci, kterou naše firma prochází, demonstrují také barvy. To, jak teď vypadáme navenek, odráží to, jakou cestou jsme se vydali. Jdeme po zelené. Sjednotili jsme vizuální styl všech našich produktů a kompletně jsme se převlékli do nového „kabátu“, od loga přes web až po vizitky. A cítíme se v něm skvěle – pohodlně, svěže, autenticky. Konečně jsme našli svůj styl. 

 Pořád jsme to my, ale lepší 

VITOM realitní ekosystém nám také umožnil přehledně „zaškatulkovat“ všechny služby, které nabízíme: garantovaný nájem, prodej za provizi, garantovaný prodej, hypotéky, dluhopisy, Váš domácí i realitní průvodce. Lépe tak vyhovuje potřebám našich zákazníků. 

I když se jmenujeme jinak a vypadáme jinak, pořád jsme to my. Ti, kteří neustále vymýšlí, jak věci dělat lépe a být tak o krok napřed. Ti, kteří žijí světem nemovitostí a se svými klienty budují dlouhodobé vztahy založené na důvěře. Nyní VITOM realitní ekosystém propojuje to nejlepší z realit i z nás samotných a nabízí víc než jen kvalitní služby. Věříme, že se z něj stane inspirativní místo, kde nejsou důležité reality samotné, ale smysl, jaký jim dáme.