27. 7. 2022

Kdo neinvestuje, o peníze přichází!

Kdo neinvestuje, o peníze přichází!
„Strašidelně" rychle rostoucí inflace řadu z nás přiměla přemýšlet nad tím, jak zastavit nebo alespoň zpomalit devalvaci našich úspor. V současném neklidném čase se tak čím dál populárnější stávají investice, především ty do realitních projektů. Na oblibě získávají nemovitostní dluhopisy, které slibují fixní výnos po pevně stanovenou dobu, nulové vstupní poplatky a nízkou míru rizika. Kdy byste o investici do nich měli začít přemýšlet? 
 

Máte úspory, ale nechcete vlastnit nemovitost 

Vlastnictví nemovitosti s sebou vždycky nese i určité povinnosti, které se ne každému chtějí řešit. Třeba placení daně z nemovitosti, případně daně z příjmů, pokud byt pronajímáte. Zapomínat nesmíte ani na pravidelné revize elektrických či plynových rozvodů a dalších zařízení, příspěvky na chod, údržbu či opravy domu. Ačkoli si můžete najmout firmu, která spoustu věcí zařídí za vás, to hlavní vám zůstane: odpovědnost. Mnohdy budete muset investovat spoustu času, abyste zařídili vše, co bude potřeba. Některé věci se totiž neobejdou bez vaší pozornosti a součinnosti.   

Máte úspory, ale nemáte jich dost 

Jednou z hlavních překážek v investování je nedostatek financí. Na koupi bytu řada lidí jednoduše nemá – nejen proto, že jim chybí dostatek vlastních finančních prostředků. Po zpřísnění podmínek a zvýšení základních úrokových sazeb už totiž často nedosáhnou ani na hypotéku. Nezbývá jim tak, než se s vlastním bydlením rozloučit a „vzít za vděk” nájmem. Novou výstavbu navíc komplikuje jak složitá byrokracie při vyřizování stavebního povolení, tak i nedostatek stavebního materiálu a jeho skokové zdražování. Situaci neprospívá ani nová strategie developerů, kteří se kvůli vysokým cenám nemovitostí čím dál častěji soustřeďují i na nájemní bydlení. Do prodeje tak jde jen pár bytů a zbytek končí na nájemním trhu. 

Máte úspory a nechcete je nechat ležet ladem 

Mít určitou finanční rezervu, která vás podrží v případě nečekaných výpadků příjmů, je nutnost. Avšak s ostatními volnými penězi musíte neustále pracovat. Pokud je budete mít uložené pod polštářem nebo je necháte ladem na účtu, přijdete o ně. „Požere” je totiž inflace. Její hodnota v červnu už překročila hranici 17 % a odborníci předpovídají, že bude hůř. Zdražování citelně zasáhlo každého z nás, protože růst cen se podepsal prakticky na všem – od pohonných hmot, elektřiny a plynu přes potraviny až po bydlení, nevyhnul se ani službám. Jak tedy s penězi naložit, abyste ochránili jejich hodnotu? Investujte. Jiná šance, jak porazit inflaci, neexistuje. Se stoprocentní jistotou totiž platí: kdo neinvestuje, chudne. 
 
Otevřete se proto novým příležitostem a investujte do našich pětiletých dluhopisů, díky kterým si budete moci užívat pravidelný výnos na vysoké úrovni a participovat s námi na výnosu z nemovitostí. Rychle, jednoduše, bez vstupních poplatků, bez starostí, bez investic v milionových částkách. Dluhopisy služby GarantovanyNajem.cz umožňují investovat už od 50 000 Kč a nabízí roční zhodnocení 5,05 % p.a. Stačí jeden podpis, jedna částka a prakticky okamžitě můžete začít profitovat na sdíleném investování. 
 
 
Chcete do toho jít s námi? Ozvěte se nám. Rádi vám vysvětlíme výhody sdíleného investování do nemovitostních dluhopisů. Kontakujte nás telefonicky na čísle +420777467487 nebo prostřednictvím formuláře.