Autor: Pavlína Vejmolová
23. 8. 2022

Kdo skutečně stojí za VITOM realitním ekosystémem

Kdo skutečně stojí za VITOM realitním ekosystémem
Zajímá vás, kdo jsme? Kdo vymýšlí tyto „blázniviny” a dost možná tím i nastavuje nový pohled na realitní business?

Čtyři kamarádi, dvě rodiny

Jsme čtyři kamarádi. Dva kluci, kteří kdysi založili první realitní projekt VITOM Group. Dvě holky, které se jim o pár let později rozhodly v práci pomoct. A teď jsme tady – po patnácti letech. Dvě rodiny, které vidí jasně budoucnost v péči o prostředí, v němž žijeme, v péči o sebe, svoji rodinu i komunitu. Dvě rodiny, které jdou filozoficky sice každá jiným směrem, ale přesto společnou cestou za společným cílem. 

S respektem ke všemu živému

Každý z nás je trochu jiný, všechny nás ale spojuje respekt ke všemu živému a životnímu prostředí. S rozvojem nás a našich osobností, přišla touha vložit kousek z nás také do naší firmy. VITOM jsme se proto v minulém roce rozhodli posunout dál – vstříc novému přístupu k podnikání, které bude v příštích letech velmi žádoucí. 
 

Nyní nový VITOM realitní ekosystém propojuje to nejlepší z realit i z nás samotných. Chceme se stát firmou, která poskytuje klientům nejen kvalitní služby, ale vždy také něco navíc. V duchu naší firemní vize chceme inspirovat k udržitelnosti, k zodpovědnosti, k vědomému přístupu.