Autor: Kamila Sedláčková
25. 7. 2022

„Obchodníci musí fungovat jako opora napříč všemi životními situacemi”

„Obchodníci musí fungovat jako opora napříč všemi životními situacemi”
Obchodní oddělení tvoří páteř celé společnosti. Právě od obchodníků, jejich výkonnosti a produktivity, se totiž odvíjí úspěšnost firmy. A protože obchod nikdy nespí, neustále do svých řad hledáme ty správné lidi, kteří nám pomohou růst a kteří chtějí stát u zrodu něčeho nového. O důvodech, proč se přidat zrovna k nám, jsme si povídali s obchodním ředitelem a spoluzakladatelem konceptů GarantovanyNajem.cz a VITOM Realitní ekosystém, Viktorem Mejzlíkem. 

Jsme unikátní 

Většina realitních kanceláří jen prodává nebo pronajímá byty a doporučuje hypotéky. My jsme ale jiní, vytváříme svůj vlastní specifický ekosystém v prostředí realitního trhu. „Rozsah našich služeb je daleko širší, takže se vám naskýtají další možnosti příjmu – třeba skrze nemovitostní dluhopisy nebo realitního průvodce.” Naplno tak můžete využít veškerý potenciál naší firmy a stát se „multifunkčními” obchodníky. 

Budujeme dlouhodobé vztahy 

Neustálé obvolávání a hledání nových klientů patří snad k nejméně oblíbeným činnostem každého obchodníka. Nám ale nejde o jednorázový byznys. „Naším cílem je vytvářet s klienty dlouhodobá partnerství a pomáhat jim v nejrůznějších životních situacích. Chceme, aby se na nás mohli obrátit vždy, když budou potřebovat řešit cokoli kolem nemovitosti – od nákupu přes pronájem až po prodej.” S co nejmenším počtem klientů tak uděláte maximální počet obchodů, zefektivníte svůj čas a zároveň dosáhnete vyšších výdělků. 

Jednáme férově 

Chceme, aby byli všichni za svoji práci ohodnoceni spravedlivě a férově, proto jsme zavedli nový bodový systém. „Díky němu si na své přijdou jak nováčci, kteří si svoji pozici teprve budují, tak ostřílení obchodníci, kteří chtějí zlepšit svoji efektivitu nebo se zaměřit na nejvýnosnější služby.” Respektujeme přitom vaši specializaci, můžete se tak zaměřit jen na jednu činnost, která vás nejvíc baví a u toho dělat i další produkty.

Pracujeme efektivně 

Není v lidských silách ohlídat všechna data, o která se v byznysu můžeme opřít. Každý obchodník přitom potřebuje být v obraze a jen excelovská tabulka mu k tomu nestačí. Proto statistiky automatizujeme. „Spouštíme nový CRM systém Raynet, který zjednoduší a zefektivní řízení vztahů se zákazníky. Jako obchodníci tak dostanete do rukou dokonalý nástroj, díky kterému ze svých obchodů vytěžíte maximum.” 


Chcete se stát součástí našeho týmu? Dejte nám o sobě vědět prostřednictvím e-mailu na kariera@vitom.cz. Budeme se těšit.